Mw. Mr. S.H.J. van der Linden - Venlex Advocaten Venlo | Strafrecht, huurrecht, civielrecht, schuldsanering
15949
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15949,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mw. Mr. S.H.J. van der Linden

MW. S.H.J. van der Linden

SA

Saskia is in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als afstudeerrichting privaatrecht. Tijdens haar studie heeft Saskia een stage gevolgd in de advocatuur en heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel te Maastricht en bij Stichting Rechtswinkel Heuvelland. In 2007 is Saskia beëdigd als advocaat. Saskia is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor te Venlo. Per 1 maart 2017 is Saskia samen met Kelly en Stephan Venlex Advocaten begonnen.

 

Het juridisch adviseren en opkomen voor de belangen van cliënten geeft Saskia veel voldoening. Saskia is zeer begaan met de cliënt en vindt het belangrijk dat er voldoende tijd wordt genomen om goed naar eenieders persoonlijk verhaal te luisteren. Haar inlevingsvermogen, zorgvuldigheid en goede analytische capaciteiten zorgen ervoor dat ze voor haar cliënten het best mogelijke resultaat kan bereiken.

 

Saskia is werkzaam op het gebied van het huurrecht, personen- en familierecht, (jeugd)strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht en heeft veel proces ervaring. Zij is lid van de vereniging van Huurecht advocaten en de vereniging voor Familie en Jeugdrecht. In 2012 heeft zij de specialisatieopleiding gevolgd van de vereniging van huurrecht advocaten.

Vanwege het feit dat Saskia geruime tijd in Wallonië heeft gewoond, spreekt zij naast Nederlands en Engels ook goed Frans.

 

vanderlinden@venlex.nl

06-41226183

linkedIn

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?