De heer mr. S.C. van Heerd - Venlex Advocaten Venlo | Strafrecht, huurrecht, civielrecht, schuldsanering
15944
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15944,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

De heer mr. S.C. van Heerd

De heer mr. S.C. van Heerd

ST

Al op vrij jonge leeftijd wist Stephan dat hij rechten wilde gaan studeren. In 2000 is hij dan ook begonnen met zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg.  In 2006 is hij (met het predicaat: met genoegen) afgestudeerd op het gebied van het personen- en familierecht.

 

Tijdens zijn studie en ook nog daarna heeft Stephan (als vrijwilliger) bij de rechtswinkel in Tilburg gewerkt. Daar is niet alleen zijn interesse in de advocatuur ontstaan, maar ook het idee dat rechtsbijstand door een advocaat voor iedereen mogelijk en betaalbaar moet zijn.

 

In 2007 is Stephan beëdigd als advocaat. Na eerst zijn basisopleiding als advocaat te hebben afgerond op een klein kantoor in de buurt van Venlo, heeft Stephan zich vanaf 2010 bij een middelgroot kantoor in Venlo verder gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht. In 2016 heeft Stephan de specialisatieopleiding van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) cum laude afgerond. Tevens heeft hij de opleiding tot scheidingsmediator gevolgd. In 2017 is Stephan samen met Kelly en Saskia Venlex Advocaten begonnen.

 

Stephan vindt het van belang zijn cliënten, die vaak in een (emotioneel) moeilijke situatie van een scheiding verkeren, duidelijkheid te geven en weer op weg te helpen na deze vaak moeilijke stap. Maar ook in andere zaken vindt hij eerlijkheid naar zijn cliënten toe het aller belangrijkste.

 

Hij streeft daarbij naar duidelijke antwoorden op vaak complexe vragen en naar een oplossing die recht doet aan de belangen van alle betrokkenen, met daarbij bijzondere aandacht voor de belangen van de kinderen in de echtscheiding.

Stephan wordt door de rechtbank ook regelmatig benoemd tot bijzondere curator waarbij hij de belangen van minderjarige kinderen bij de rechtbank behartigt. Daarnaast treedt Stephan op als (scheidings)mediator.

Stephan is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.

 

Stephan spreekt naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits.

 

vanheerd@venlex.nl

06-41516967

linkedIn

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?