Civielrecht - Venlex Advocaten Venlo | Strafrecht, huurrecht, civielrecht, schuldsanering
15839
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15839,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Civielrecht

  • incasso
  • wanprestatie
  • contracten

 

Civiel recht wordt ook wel burgerlijk recht of privaatrecht genoemd. Het is de verzamelterm voor de regels die gelden tussen burgers onderling, bedrijven onderling of burgers en bedrijven. Koopt u een product en blijkt dit niet te werken, heeft u een geschil met uw buurman of heeft u als bedrijf een klant die de factuur niet betaalt, dan heeft u te maken met civiel recht. Wij kunnen u helpen uw probleem op te lossen.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een overeenkomst of bijstaan indien u een geschil heeft over de interpretatie of het nakomen van een overeenkomst.

 

Kortom heeft u een geschil of vraag op het gebied van contractenrecht, geldvorderingen / incasso, aansprakelijkheid (schadevergoeding) of consumentenrecht, neemt u dan contact met ons op.

Onze specialist op het gebied van het civielrecht is:

SA
Mw. Mr. S.H.J. van der Linden

Lid Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA)

Lid van de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR)

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?